Gerbils

Ik speelde al een heel tijdje met het idee: nieuwe gerbils. Eigenlijk vond ik die beestjes gewoon de max, en ik miste het extra leven in huis soms wel. Toen we op 16 april langs de winkel passeerden en ze gerbils hadden, hebben we er maar meteen twee gekocht. Ik ben naar huis gereden, we hebben het gerbilhuis in orde gezet, en zijn ze toen gaan ophalen: Phineas en Ferb, twee zalige beestjes.

Helaas…

Gerbils zijn ontsnappingskunstenaars, en Ferb is langs de buitenkant van de buis naar boven gekropen, en zo wellicht prompt in de muil van Gandalf terechtgekomen. We hebben niks van hem teruggevonden, enkel een zeer vergenoegde Gandalf die van onder de tafel op zijn gemakje de kooi in de gaten hield.

Omdat gerbils gezelschapsbeestjes zijn, kreeg ik het niet over mijn hart om Phineas alleen te laten, en dus is er Candice bij gekomen, een heel leuk beige beestje. Handtam zijn ze nog niet, maar we werken eraan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *