Radagast

Of kortweg Rada, die stelt het intussen prima in ons huis!

De kooi is weg, en ze loopt en springt door ons huis zoals alleen een kitten dat kan. Haar kleine korreltjes vindt ze niet interessant, ze eet uiteraard liever de korrels die bestemd zijn voor grote gesteriliseerde katers.

Speaking of which: Gandalf kan er nog steeds niet mee lachen. Hij valt haar niet aan, maar is duidelijk verontwaardigd, wil nauwelijks nog het huis binnen, eet niet meer, en tekent luid miauwend protest aan. Als hij haar in het vizier krijgt, grolt en blaast hij, en maakt hij dat hij wegkomt. En zij, zij springt er vrolijk naar toe, om te spelen. Niet dus.

Ik hoop maar dat het snel goed komt tussen die twee, want ik wil ook wel mijn grote kater terug, en niet alleen dat klein ronkding. Maar geef toe: ze is wel schattig, nee?

IMG_1655

IMG_1651

IMG_1654

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *