Leeg

Morgen beginnen ze aan deel twee van de verbouwing, zijnde de inkomhal en het bureau voor Bart, waar de oude keuken was. Daarvoor moet die volledig leeg zijn, maar dat was al ongeveer zo. Erger is, dat ook de berging leeg moet zijn, want de rekken moeten eruit, de bestaande deur naar de oude keuken wordt dichtgemaakt, en er komt een nieuwe deur aan de andere kant die uitgeeft op mijn bureau.

En die berging, die zat stampvol, geloof me. Veel van de etenswaren waren vorig weekend en in de loop van de week al naar de nieuwe berging verhuisd, maar er zat nog gigantisch veel in, zoals alle kuisgerief, kaarsen, inpakpapier, bloempotjes en vazen, maar ook dingen die je niet vaak gebruikt, zoals het gourmetstel, de fondue… Ik zag er me geen beginnen aan, maar Bart heeft alle losse dingen beetje per beetje naar de nieuwe keuken gebracht zodat ik die kon opbergen, en verder een ganse hoop dingen in de garage gestouwd. Letterlijk. Je kan daar ook niet meer over of door nu.

In de keuken moet enkel nog mijn fornuis opzij gezet worden, maar ik durf het zelf niet afkoppelen: dat is met drie fasen en blijkbaar niet met een stekker, maar in de muur gemonteerd. Werk voor een elektricien, medunkt. Al de rest vliegt eruit.

IMG_7805

IMG_7806

IMG_7807

IMG_7808

IMG_7809

IMG_7804

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *