Tijd

Tijd, dat is hier een luxeproduct tegenwoordig.

Ik heb er namelijk te kort, merk ik.

Tijd om te verbeteren, want ik steek eigenlijk zeer veel tijd, momenteel, in het opvolgen van de verbouwing. En ik mag dan misschien wel maar 4/5 werken, ik heb allemaal redelijk grote klassen dit jaar, en dat scheelt een pak qua verbeterwerk.

Tijd voor de verbouwing. Vrijdag gaat de tussenwand weg, en ze hebben nog verdomd veel werk, heb ik de indruk. Ik vrees een beetje dat het niet af gaat geraken, of toch niet zoals het zou moeten.

En dan is er deze namiddag nog een personeelsvergadering. Noodzakelijk, dat weet ik ook wel, maar op een moment dat iedereen liever aan het verbeteren zou zijn (want ’s avonds zijn de kinderen er weer) is dat ook niet zo ideaal. Aan de andere kant: het is nooit ideaal, er is altijd wel wat.

Tijd dus.

Iemand een pakje op overschot?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *