Gevelstenen

Omdat er een klein deeltje van de gevel, kwestie van niet al te asymmetrisch te gaan, opnieuw in de oude stenen zal opgebouwd worden, moet er dus een aantal gevelstenen gerecupereerd worden. Daar zijn ze mee begonnen, na de graafwerken en de regenput. Het is een bizar zicht, als je het mij vraagt. Invloed mag het niet hebben, want de isolatie en al blijft voorlopig gewoon op zijn plaats. En blijkbaar het verandaatje ook, want ze zijn niet zeker – ondanks mijn beweringen – dat het wel waterdicht is, en het is wel zo makkelijk om materiaal te leggen, zeggen ze. Tsja.

verbouwing08

(Niet letten op de spuuglelijke gordijntjes, het is gewoon dat elke passant momenteel anders gewoon binnenkijkt. Nu eigenlijk nog altijd, maar het is het idee alleen al.)

verbouwing10

verbouwing11

verbouwing12

verbouwing13

verbouwing14

Eén antwoord op “Gevelstenen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.