Zandbak

Onze kleine zandbak komt terecht in de oorlogszone van de verbouwingen, en moest dus verdwijnen. Hij was intussen ook nogal klein uitgevallen, zo voor drie. Want ja, de jongens vinden de zandbak ook nog altijd leuk. Die kleine zandbak is intussen omgetoverd tot een kruidentuintje, en ik heb nu vooraan, waar de vroegere ingang was, een nieuwe grote zandbak gezet. Topservice van Wickey, trouwens, een Duits bedrijf. Zondag online besteld, dinsdag betaald, en vrijdag al geleverd. Netjes! Alleen waren het natuurlijk wel twee bouwpakketten, eentje voor de bak, eentje voor het deksel. Ik heb de vijzen geteld: 104! Nog een chance dat ik die schroefboormachine van de buren kon lenen, want als ik die manueel had moeten indraaien, dan was ik langer bezig geweest dan een dag, denk ik.

Enfin, gisteren ben ik eraan begonnen, vandaag was hij af, compleet met worteldoek er netjes in geniet, en deksel erop. Bart heeft al het oude zand erin gekiept, maar we moeten nog een paar extra zakken zand halen, want dit ding is echt wel groot.

zandbak1

zandbak2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *