Olijfolie

Zaterdag moest Bart een halve dag weg voor Bryo, een initiatief om startende ondernemers te ondersteunen.

Hij kwam thuis met een speciale set olijfolie, die hij als cadeau had gekregen: een fles om mee te koken, eentje om slaatjes en dergelijke te dresseren, en eentje als puur ‘dopmiddel’, om dus brood in te doppen en zo, zoals je vaak op restaurants ziet.

Waarom olijfolie? Ik heb het ooit hier al eens geschreven, en vooral ook hier, maar ik wil het met plezier nog even herhalen: je doet hem geen plezier met een onpersoonlijke fles wijn, maar wel met iets voor vrouw en kinderen, want die moeten hem per slot van rekening weer eens missen.

Olijfolie$

Als je hier al even meeleest en mijn recepten bekijkt, zie je inderdaad dat ik altijd olijfolie gebruik, en eigenlijk nooit boter of zo. En dus ja, dat geschenk is zeer geapprecieerd. Thx, mensen van Bryo!

2 Antwoorden op “Olijfolie”

  1. Met plezier. En enjoy dit rasechte Bryo-product.
    Dat mag namelijk ook wel gezegd :
    het is niet zo maar een trendy cadeau, maar een door jonge starters uit Bryo zelf A –) Z gefabriceerd product en merk.
    eric

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *