Pastasalade

Zaterdag had ik geen zin om uitgebreid te koken (Bart was weg voor het werk), en keek ik dus eens in de ijskast wat ik nog zoal liggen hadden. Veel groenten, zoals gewoonlijk. Omdat het eindelijk warm ging worden, dacht ik: een koude pastasalade, ideaal!

pastasalade1

Ik heb in een sauteerpan ajuin, rode, gele en groene paprika en champignons even aangestoofd, en daarna laten afkoelen. Intussen heb ik ook spirelli beetgaar gekookt en stevig gespoeld met koud water, zodat ook die koud waren. In een grote kom heb ik dan alles gemengd, met een doosje tonijn (in eigen nat), een grote poot garnalen, Italiaanse kruiden, wat light mayonaise, een potje yoghurt, halve kerstomaatjes, een in stukjes gesneden nectarine, een doosje ananasstukjes, en peper en zout. Succes bij de kinderen gegarandeerd!

pastasalade2

Alleen had ik nog zodanig veel over, dat ik meteen nog twee dozen heb meegegeven aan een maat die nog moest passeren. En ook hij bevestigde dat zijn kinderen er toch wel enthousiast over waren.

Score!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *