Knuffelbeesten

In de museumshop van het Afrikamuseum hadden ze heel schattige knuffels van chimpansees en jachtluipaarden. De jongens stonden te bedelen, maar ik zei nee omdat ze toch al veel te veel knuffels hebben en er nooit mee spelen.

Wolf zei 40, ik gokte op minstens 50 stuks.

Vandaag heeft hij ze allemaal naar beneden gehaald en netjes tentoongesteld. 76 stuks staan er op de foto, maar toen heb ik op Merels kamer nog een aantal gevonden die hij niet gezien had, en kom ik aan 89 knuffelbeesten. En dan zijn ze verwonderd dat ze er geen meer krijgen.

knuffels

2 Antwoorden op “Knuffelbeesten”

  1. o zo herkenbaar! alleen zit er bij ons zo’n reuze exemplaar tussen van 1,5 meter groot én rond … en néééén die mag dus niet weg.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *