Weight Watchers

Jawel, ik weet dat het hier stilletjes is geweest rond de Weight Watchers. Ik was dan ook een beetje mijn drive kwijt.

Tellen en schrijven en wegen, het is echt een tijdrovend werkje, maar uiteindelijk is wel dat wat helpt, natuurlijk.

Maar ik kan wel zeggen dat ik door de WW al een zodanig andere kijk op eten heb gekregen, dat ik eigenlijk zonder veel moeite op mijn gewicht kan blijven. Dat is als ik niet toegeef aan koekjes, en uitgebreide rijkelijke restaurantbezoeken en zo, want als ik me laat gaan, ben ik op een mum van tijd toch weer een paar kilo’s bij. Zoals zo goed als iedereen, vermoed ik.

Maar bon, plots stond er toch weer 83 op mijn weegschaal, net door de feestdagen en alle bijhorende feest- en vreetpartijen. Helaas, ik heb echt niet genoeg karakter om dan nee te zeggen. En mijn broeken begonnen weer te spannen, dus werd het tijd om weer deftig aan de slag te gaan.

Ik heb helaas nog altijd niks opgeschreven, maar ik weet heel erg goed waar ik me moet aan houden, en dus stond er deze week toch alweer 80,1 op de weegschaal. Zonder honger, zonder een echt dieetgevoel, maar wel ’s avonds met een pak goestjes die ik op andere manieren moet zien op te lossen.

Maar mocht je twijfelen aan de effectiviteit van het programma: als ik het echt volg en opschrijf, ben ik gegarandeerd een halve kilo per week kwijt, en vaak meer zelfs. Alleen moet je het dus echt wel doen, natuurlijk.

Eén antwoord op “Weight Watchers”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *