Ankoria 7

In mei waren de meningen van de jongens over het larpen nog behoorlijk verdeeld: Wolf was wildenthousiast, Kobe zei dat hij het veel te griezelig had gevonden, en wilde niet meer mee. En hij bleef bij die mening, ook toen ik Wolf een maand of twee geleden inschreef voor de volgende Ankoria.

Tot vorige week. Wolf begon er steeds weer over, hoe hard hij ernaar uitkeek en zo. En toen draaide ook Kobe bij, en heb ik hem op de valreep nog ingeschreven.

En zo zaten we vandaag met ons drieën en een ganse hoop ander volk in domein De Kluis in Sint-Joris-Weert bij Leuven. Zalig weertje, overigens: geen vriestemperaturen meer zoals vorige week, en geen regen zoals gisteren. Integendeel, het voelde bij momenten in de stralende zon zelfs als lente aan! Bizar!

Ik heb het winkeltje (snoep, vaardigheden, wapens, kleren) gedaan, en tussendoor zitten verbeteren, want voor mij kon de timing wel iets beter. Maar de jongens hebben zich schitterend geamuseerd. Ik heb enkel foto’s getrokken van een gevecht met Wolf, maar ik heb ook nog een aantal prachtige foto’s van de vorige keer, toen het zo vreselijk warm was.

Ankoria22

Ankoria20_sm

Ankoria21_sm

Ankoriazwaarden

Ankoria16_sm

Eén antwoord op “Ankoria 7”

  1. Pingback: Witch » Ankoria 8

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *