Weight Watchers ‘Gezond Gezin’ winnaar!

Ik heb vandaag alle zestig (jawel!) namen in een kommetje gedaan, ze flink door elkaar gehaald, en dan Kobe een naam laten trekken. Ik wilde het eerst laten doen door Merel, maar die snapte het concept niet echt goed. Maar bon, hieronder dus het filmpje om te laten zien dat het eerlijk is verlopen.

En dus is Fie, van Fie Vertelt, de winnaar!

Fie, als je me even je adres kan doormailen, dan laat ik je het boek opsturen. Geniet er maar van!

Enne… Voor wie niet gewonnen heeft: je kan nog je kans wagen bij Saskia (tot en met morgen, en voorlopig nog maar twee inzendingen!) en hou ook Elke in de gaten, want ook zij mag er eentje weggeven. Succes!

UPDATE: je kan het boek effectief ook winnen bij Elke, en wel hier!

3 Antwoorden op “Weight Watchers ‘Gezond Gezin’ winnaar!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.