Personeelsfeestje

Het feestje van gisteren was nog niet helemaal verteerd, en we mochten vandaag alweer feesten. Met zo’n honderd man. Jawel.

Netlash-bSeen wilde zijn laatste dag onder die naam vieren met een groot personeelsfeest. Eigenlijk vooral omdat de dag daarna tóch een groot bedrijfsfeest werd gegeven voor de nieuwe naam, en dat de gigantische luxetent er dan tóch al stond, met alles erop en eraan. En dat het niet zo evident is om een deftig feest te geven met eten en al voor honderd man, zonder in het trouwzalencircuit te verzeilen.

Een feestje dus.

personeelsfeest2

Uitgebreide receptie, zeer lekker eten, bijzonder lekkere chocoladetaart als dessert, en dan casinospelen. Er stond een pokertafel, een blackjacktafel, en een roulette. En om het allemaal wat spannender te maken, had iedereen veertig eenheden speelgeld gekregen. Degene die op het einde van de avond het meeste geld had bijeengekregen, kreeg een grote fles Bollinger, en vooral ook 250 échte euro’s aan FNACbons. Al eens de moeite om voor te spelen, nee? De pokertafel werd meteen bezet, en daar ging ook het meeste geld om, zodat daar ook de latere winnaar te bespeuren viel.

personeelsfeest1

Er werd gespeeld, gedronken, gekletst en gedanst. En om middernacht werd er ook een einde aan gebreid, want er moest de dag nadien wel degelijk gewerkt worden, en trouwens ook gefeest. Maar daarover morgen dus meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *