Telvrije muffins: het verdict

Ik heb nu twee keer al muffins gemaakt die voor de Weight Watchers perfect in hun telvrije programma passen, en jawel, ze zijn goed bevonden. (recept hier)

Het zijn uiteraard geen muffins met veel boter en suiker, en dat mag je dan ook niet verwachten. Ik heb ook een klein beetje bijgestuurd: iets langer in de oven, bijvoorbeeld, want de eerste keer waren ze nog bijna lopend.

De appels heb ik graag hard, ik heb ze niet gestoofd, gewoon zo in het ‘deeg’ gegooid. Ik heb er deze keer ook peer bij gedaan, en wat speculaaskruiden in plaats van enkel kaneel, maar ik vind ze dus echt wel goed te doen. En vooral: heel erg laag in calorieën.

Dik in orde dus.

Eén antwoord op “Telvrije muffins: het verdict”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *