Opvang

De jongens zijn naar de opvang op school. Daar heb ik twee redenen voor: ze hebben het intussen wel gehad met dat thuiszitten, en vervelen zich. Het is niet alsof ze al veel hebben kunnen buitenspelen, dus eigenlijk zijn zij zelf vragende partij. En twee: dan kan ik ook eens wat dingen doen en afwerken, zoals allerhande klusjes hier in huis.

Vorige jaren was de vakantieopvang eigenlijk een verlengstuk van de naschoolse opvang, en dus niet erg georganiseerd. Er was toezicht, de kinderen mochten spelen, maar dat was het zowat. Twee dagen was meer dan genoeg, daarna begonnen de jongens zich ook daar te vervelen.

Dit jaar is de opvang in handen van Koning Kevin, een organisatie die zich op dat soort dingen toespitst. Het is iets duurder (12 euro ipv. 9 euro per dag) maar het zou dus wel meer geanimeerd moeten zijn, met jonge monitoren en een planning.

Ik ben benieuwd. De jongens zagen het in elk geval goed zitten om hun vriendjes terug te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *