Schoenen

De eerste dag van de vakantie, en het enige wat we echt moésten doen vandaag, was schoenen halen voor Wolf. Dinsdag vertrekt hij namelijk op kamp, en de enige gesloten schoenen die hij heeft, zijn zijn witte communieschoenen. Geen kampmateriaal dus. Wij naar Brantano, en daar heeft hij een paar sportschoenachtige grijze gekregen, aan 70% korting, voor nog 15 euro. Het kan me dus niet echt veel schelen of ze vuil worden :-p

Kobe heeft meteen ook een paar echte sandalen gekregen van Clarks, aan 60%, nog 23 euro.

En ik, ik heb eindelijk rode sandalen/zomerschoenen gevonden, waar ik al sinds de lente naar zoek. Helaas waren die niet in solden, maar 60 euro is gelukkig nu ook de wereld niet, zeker niet voor Italiaanse schoenen. Ze hebben een volhouten, en dus compleet onbuigbare zool, maar zitten wel comfortabel. Maar ze zijn vooral heel erg mooi, vind ik. Oordeel zelf maar.

schoenen

4 Antwoorden op “Schoenen”

  1. Het zijn echt mooie schoenen, alleen die hak!!! Zo hoog!!! Zou ik nooit op kunnen lopen. Ben jaloers haha

  2. @Marie-Louise: ze vallen echt goed mee hoor, moet maar eens kijken hoe dik de zool vooraan is: de hak lijkt veel hoger dan hij eigenlijk is.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.