Fiets

Dat het buiten heet is, moet ik u niet vertellen. De dertig graden is vrolijk overschreden.

Ik moest opnieuw naar school om verder te coachen voor de proclamatie, en was eigenlijk niet zo gehaast. En dus heb ik de fiets genomen. Jawel, in deze hitte. Pal op de middag, want ik moest er om twee uur zijn.

Weet je, ik heb ervan genoten. Zelfs van de brug die ik over moest. Want met al die kilo’s kwijt, viel het me op hoeveel vlotter het ging. Ik heb 12 minuten gedaan over die vijf kilometer, mét brug, in die hitte. Ik vond dat eigenlijk nog zo slecht niet. En moest ik meestal niet zo gehaast zijn en de kinderen nog moeten ophalen in het terugkeren, ik zou dat vaker doen.

Ik zou het in elk geval toch vaker moéten doen.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.