Gwen en co

Aangezien het vakantie is, hadden Gwen en ik gisteren afgesproken mét kinderen. Het kwam eigenlijk wonderwel uit: haar oudste, bijna twaalf, was op voetbalkamp en was niet mee. Ernest is een half jaar ouder dan Wolf, Elly is een half jaartje jonger dan Kobe, en Merel en Lena-Mare hebben nog wel niks aan elkaar, maar schelen dus tien dagen.

Wat Kobe de vraag ontlokte: “Mama, wie komt er dan met jou spelen?”

Ze hebben hier heerlijk samen gespeeld, en we hebben hen nauwelijks gezien. De grote jongens zaten boven te beybladen, Kobe en Elly hebben in het kartonhuisje gespeeld, en op de glijbaan en zo, en de baby’s sliepen, zodat Gwen en ik zalig met een koffie in de zon zaten. Er zijn vanillewafels gegeten, en ijsjes, en grote glazen ananassap gedronken.

Yup. Meer moet dat niet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.