Oudercontact

Zo’n oudercontact is eigenlijk altijd fijn, als je weet dat je kind eigenlijk flink zijn best doet en niet het varken uithangt.

Vandaag ging ik dus eens luisteren bij juf Salina, Kobes knappe juf (vraag maar aan de grootvaders). Kobe doet het blijkbaar fantastisch! Hij is gehoorzaam, lief, beleefd (blijkbaar opvallend meer dan de andere kleuters) en vooral enorm leergierig. Zijn taalvaardigheid is ver vooruit, maar ook zijn sociale interactievermogen is prima. Hij verzint geen verhalen, zoals hier thuis, en durft soms wel eens de sloeber uithangen, maar is zich daar dan zeer van bewust. Zijn tekenvermogen is ook prima, en blijkbaar wel wat vooruit ook.

Ze had eigenlijk niks negatiefs te melden, over gans mijn lief ventje. Zo hebben we het graag natuurlijk!

Eén antwoord op “Oudercontact”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *