Luxeprobleem

Help, ik heb geen broeken meer!

Nee, serieus. Ik ben sinds het begin van de zwangerschap (die ongeveer drie maanden samenviel met Weight Watchers) 20 kilo kwijt. Eén en ander zorgde ervoor dat ik tot zes maanden gewone broeken kon dragen, en pas dan moeten overschakelen ben op zwangerschapsbroeken.

Na een bevalling heb je nog steeds behoorlijk wat buik, en dus heb ik nog even die losse zwangerschapslegging gedragen. En dan die hele wijde broek van Cora Kemperman. En vandaag wilde ik een deftige broek aandoen om naar de dokter te gaan, en… Ze zijn gewoon tien centimeter te wijd! Echt serieus! Gewoon teveel om ze aan te doen met een broeksriem, het heeft geen zicht, ook niet aan mijn billen! Enfin, ik ben daar eigenlijk wel heel blij mee, maar praktisch is het niet direct. Onderaan mijn kast lag gelukkig nog een broek van vroeger, die er nog haalbaar uit ziet en amper een cm of drie te wijd is, die is het dus geworden.

Maar morgen moet ik dus echt wel naar de winkel om nieuwe broeken. Yay. Denk ik :-p

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.