Gynaecoloog sessie elvendertig

Aangezien ik intussen ‘a terme’ ben, wil de gynaecoloog me toch elke week zien. Ook gisteren dus, en alles is prima in orde.

Hij heeft een monitor gedaan, en de waarden daarop zijn schitterend, perfect zoals het hoort. De kleine zat ook enthousiast te bewegen, maar zit nog hoog, en er is geen enkele ontsluiting. Een bloedonderzoek heeft hij niet gedaan, omdat dat niet langer nodig is: ik voel me merkelijk beter door te stoppen met werken en dus veel meer te rusten, en de ijzerspuiten blijven voorlopig een wekelijkse constante. Veel meer kan hij toch niet doen.

Hij opteert wel voor een natuurlijke bevalling, hij ziet niet in waarom niet. Het hoofdje zit netjes beneden, een keizersnee is niet nodig, en zolang er geen complicaties optreden, of ik me niet merkelijk slechter begin te voelen, kan het perfect.

Heh. Dat wordt dus mijn eerste natuurlijke bevalling. Ik ben benieuwd.

Ik zal maar eens een valiesje maken zeker?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *