Robin Hood

Twee dagen geleden kreeg ik een mailtje van mijn broer: Fintro, de bank waar hij kantoorhouder van is, bestond vijf jaar, en daarom gaven ze een voorstelling van Robin Hood in de Kinepolis, met een uitgebreide receptie achteraf. Nice!

Ik moest wat moeite doen om nog een babysit te vinden, maar gelukkig heb ik een ganse voorraad bereidwillige leerlingen 🙂 In ieder geval zaten Bart en ik gisterenavond prinsheerlijk naast elkaar te genieten van de film. Vintage Ridley Scott: geen zeemzoeterige verhalen, maar levensecht, bloederig, ruw, knap in elkaar gezet, boordevol actie, en prachtige kostuums :-p My kind of movie, als het ware.

Ook de receptie achteraf was in orde, zij het nogal druk en vreselijk warm.

Bedankt voor de fijne avond, broertje!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *