Jeroom

Maandagmiddag werd ons plots aangekondigd dat er vandaag, twee dagen later dus, een extra vergadering zou zijn om 12.05u, na de schooluren. Ik zuchtte. Moest ik de kinderen soms aan een haakje hangen?

Soit, ik heb mijn schoonouders gebeld, en mijn schoonvader zag het zitten om vanuit Ronse te hulp te schieten. Hij ging de kinderen ophalen aan school, en meteen ook eten meebrengen. Schoonma Nelly gaf kip in braadjus mee, zelfgemaakt appelmoes, en gekookte patatjes, wat dus maar op te warmen was. Als extraatje zat er ook een heerlijke kom rijstpap bij šŸ™‚

Toen ik rond kwart voor Ć©Ć©n thuiskwam, zaten de kinderen prinsheerlijk te smikkelen, en was Jeroom de borden aan het bijvullen. Daarna heeft hij nog geholpen in de tuin en de garage, en pas rond half zes reed hij weer huiswaarts.

Ik heb schitterende schoonouders. Het kan niet genoeg gezegd worden: een gerust gevoel tijdens een vergadering is goud waard.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *