Meh

Mottig. Ik loop al sinds vrijdag mottig: misselijk, draaierig, niet veel eetlust, en af en toe het gevoel dat ik moet overgeven. Ik heb gelukkig zaterdag wel kunnen genieten van het overheerlijke menu bij mijn schoonouders, maar toch…

Ik vraag me af wat het is: oververmoeidheid? Want Kobe laat me alweer weken na elkaar elke nacht minstens één keertje opstaan: een slechte droom, een vuile neus, zijn deken dat gevallen is, hij vindt zijn tuut niet meer, of hij valt nota bene zelf uit zijn bed.

Of misschien is het gewoon lentemoeheid, en ben ik dringend toe aan een pak zon en een opgewekt gevoel. En begin ik misschien best met wat vitaminen. Alhoewel, met mijn Weight Watchers eet ik meer dan genoeg groenten en fruit om de nodige dosissen binnen te krijgen.

Enfin, we zien wel. Als ik dit weekend maar deftig op mijn benen sta, want dat zal nodig zijn!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *