GSM-bereik

Kijk mensen – en ja, ik ben me ervan bewust dat degenen die ik hier eigenlijk mee wil bereiken, mijn blog niet lezen, maar het moet me toch even van het hart – NIET IEDEREEN is vergroeid met zijn gsm!

Heb je me dringend nodig, bel dan mijn vaste telefoon, mail me, of probeer me op een andere manier te spreken te krijgen, maar ga er niet van uit dat een smsje wel werkt! En nee, ook een voicemail bericht werkt niet! Ik ga mijn voicemail zelfs eens uitschakelen, denk ik, want ik beluister die toch niet.

Ik bekijk mijn gsm soms drie dagen aan een stuk niet, ik laat hem geregeld gewoon in de auto liggen, of ik leg hem verloren. Meermaals moet ik met mijn vast toestel bellen om hem te vinden.

Wil je dus dat ik iets voor je doe binnen het uur: als je me niet zelf aan de lijn krijgt, of je krijgt geen antwoord op een mailtje (want ja, ik ben wél quasi vergroeid met mijn PC), ga er dan van uit dat je pech hebt.

Maar stuur me géén smsje. Want ik zie het toch niet, of zeker niet op tijd.

Grr!

5 Antwoorden op “GSM-bereik”

  1. Vreemd dat je de verantwoordelijkheid bij de andere persoon legt. Geef je gsm nummer niet door en zet je voicemail af of geef daar mee dat mensen je moeten bellen op je vaste nummer of je mailen. Je kan mensen niet kwalijk nemen dat ze niet ruiken wat jouw favoriete communicatiemiddel is. Voed hen op Drun! 🙂

  2. “en ja, ik ben me ervan bewust dat degenen die ik hier eigenlijk mee wil bereiken, mijn blog niet lezen”, voilà, die bereik je via je voicemail 🙂

  3. @lamazone: voor zover ik weet, staat dat ook zo op mijn voicemail.

    Maar het gaat vooral om de SMSjes: sommige zijn dan verontwaardigd, alsof ik ergens decretaal verplícht ben om minstens elk uur naar mijn GSM te kijken…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *