Krokant pakketje van kip en groenten

Ofte Weight Watchersrecept nummer elvendertig :-p

In de week heb ik geen tijd/zin om te koken, en zowel de kinderen als ikzelf kunnen op school eten voor weinig geld. Bart gaat wel elke middag een dagschotel eten, maar boterhammen zijn voor hem geen optie, zegt hij: ’s middags heeft hij echt behoefte aan een warme maaltijd.

Daarom kook ik enkel tijdens het weekend, en dan heb ik daar meestal ook wel zin in. Ik kook graag, maar ben verre van een keukenprinses, zoals Bart ooit eens fijntjes opmerkte. Hij heeft gelijk, trouwens.

Vandaag zag het er anders wel best lekker uit, nee?

pakketje

Brikdeeg, met daarin een mengeling van kip, ei, wortel, prei (in mijn geval ook champignons), kaneel, zwarte peper en peterselie.

inhoudpakketje

Ook de kinderen vonden het heel lekker, maar alleen veel te veel. Ik had er eerst mijn bedenkingen bij: zo’n pakketje lijkt echt niet veel. Ik had nochtans meer dan genoeg, en heb er nog twee om maandag en dinsdag op te eten. Het waren allemaal verse ingrediënten, het zal dus wel zolang bewaren in de koelkast, zeker?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *