Barcelona

Bart is deze morgen heel vroeg vertrokken naar Barcelona voor twee daagjes. Vijf uur is me toch te vroeg, ik heb hem dus niet meer gezien. (Gisterenavond overigens ook niet: ik was al gaan slapen toen hij thuiskwam van een Fewebavondje. Meh.)

Gelukkig is er mail en Twitter, en kan ik zijn avonturen ginder toch een beetje volgen. Zoals het feit dat zijn vliegtuig niet is opgestegen om 9.15, maar pas rond de middag. Had ik medelijden? Nah, ik zou ook wel een snoepreisje willen op uitnodiging en kosten van Philips :-p

En dan twittert hij nog dat het ginder stralende zon is en 18 graden. Humpf :-p

barca

Ik hoop in elk geval dat hij er wat aan gehad heeft. De foto’s die hij doorstuurt naar zijn Flickraccount zijn in elk geval veelzeggend en om jaloers op te zijn.

barca2

barca3

Toch zal ik blij zijn als hij vanavond weer in mijn armen ligt: zo’n groot koud bed is echt niks voor mij.

(Oh, en wat is dat toch met die neiging om Barcelone ipv Barcelona te typen? Ik krijg er de kriebels van! Dystypie, of hoe zou dat heten?)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *