Dyson

dc23-animal-pro

Een paar maanden geleden kreeg ik een mailtje van ene Caroline van Dyson: of ik geïnteresseerd was, als mama-blogger, om een avondje te komen luisteren naar het verhaal van Dyson, en na afloop een toestel mee te nemen om te testen en te bespreken op mijn blog.

Fan van Dyson zijnde (ik heb er al jaren een) zei ik niet nee natuurlijk.

Gisterenavond heb ik dus, samen met drie andere blogsters, geluisterd naar het verhaal dat ik al wat kende, een heerlijk hapje gegeten, goed gelachen, en kreeg ik hun zwaarste toestel zomaar mee naar huis: de Animal-Pro (nee, niet, zoals ik in een eerste opwelling dacht, omdat het een beest van een machine is, maar wel omdat hij speciaal tegen katten- en hondenhaar is ontwikkeld). Gratis en voor quasi niks.

Een bijzonder mooi cadeautje.

Je had trouwens het gezicht van mijn wekelijkse Tsjetsjeense wervelwind moeten zien toen ze ermee aan de slag ging: ze glunderde! Puur uit nieuwsgierigheid heeft ze zelf het hondenmatje in de berging gestofzuigd (sinds de verbouwing en het parket hebben wij geen tapijten meer) en toen was ze helemaal door het dolle heen: ze vond dat haar werkgeefster die ook moest aanschaffen, want die heeft twee honden. Over de prijs van meer dan 500 euro haalde ze de schouders op: hier in België moest dat toch kunnen zeker?

Maar het is wel een feit dat dat matje er op een ik-en-een-gij proper uitzag. Impressionant.

Later meer dus, als ik het ding zelf ter hand heb genomen :-p

3 Antwoorden op “Dyson”

  1. Pingback: Witch » Dyson

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.