Verbouwing – bijna slot

Vandaag stond hier dus opnieuw een werkman, op zijn eentje deze keer. Veel moest er niet meer gebeuren, en hij kon het gelukkig alleen af.

Nu is alle gyproc geplaatst en opgevoegd, zijn ook de laatste plintjes tegen de muur gezet, en zijn de deuren netjes rondomrond afgewerkt. En het ziet er goed uit.

Er is ook een koppel langsgeweest voor de glazen deuren: blijkbaar worden die gematteerd met matteerfilm, en ze kwamen de afmetingen opnemen.

Wat moet er – naast de schilderwerken – nu nog gebeuren? De elektricien moet nog langskomen voor een kabelgoot in de kast onder de tv, en dan moeten de legplankjes en de deuren er nog in. Zal veel schelen qua uitzicht.

De spots liggen nog steeds in de garage, maar die moeten wachten tot alles geschilderd is.

Maar qua grove werken zijn we rond, nu. Maandag komt de aannemer langs om de factuur te bespreken. Dat klinkt niet echt veelbelovend, wellicht is het een pak meer geworden dat geraamd. Hmm.

Beetje harder werken, zeker?

Jullie hadden trouwens nog een filmpje tegoed van 7 augustus, toen ze komen afwerken en kasten installeren zijn. De après-bouwverlofwerken, als het ware. Bij deze:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.