Voet – update

Jawel, mijn voet doet het goed 🙂
Het is niet zo dat ik al kilometerslange wandelingen maak, maar als ik in ’t stad ga, of zoals hier in Center Parcs veel rondloop, dan heb ik er geen last van.

Toch niet van de eigenlijke oorspronkelijke ontsteking. Want die voet kan wel nog behoorlijk veel pijn doen. De pees die dwars over mijn voetzool loopt, is namelijk doorgesneden en een stuk weggenomen, en als ik de voet dan veel gebruik, zoals hier in het zwembad, dan durf ik al eens kramp krijgen.

Eigenlijk is het gevoel nogal bizar: het is net alsof er iemand keihard op mijn voet getrapt heeft, zo net boven mijn tenen, aan de buitenkant. Het ziet niet blauw, maar zo voelt het wel. Op zich doet het geen pijn, maar wel als je eraan komt, of als ik (of mijn allerliefste) het ’s avonds voorzichtig probeer te masseren.

In orde is die voet dus nog niet, maar hij hindert me absoluut niet meer tijdens mijn vakantie. En dat was toch zo’n beetje het punt 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *