Solden

Vandaag ben ik voor het eerst naar de eerste dag van de solden gegaan. Het helpt natuurlijk als de kinderen niet thuis zijn, en als je een motor hebt en een kantoor in het centrum van Gent waar je je helm en vest kan achterlaten.

Nee, ik stond niet om negen uur aan de deur van de winkels. Ik ben wel tegen half twaalf naar de winkel van Cora Kemperman gegaan, en ben daar een dik half uur later buitengegaan met vijf stuks:

– een bleekgrijs mouwloos chic topje, met speciale drapering
– een iets donkerder grijs T-shirt met korte mouwen en een heel speciale drapering, zowel vooraan als achteraan. Ik heb zelfs uitleg moeten vragen hoe je het moest aantrekken.
– een donkergrijze wijde broek, typisch voor CK.
– een heel eenvoudig zwart T-shirt met boothals en heel erg lange mouwen, met gaatje voor de duim. Ook weerkerende collectie, maar wel ook solden.

– en dan nog een paars vestje, helaas nieuwe collectie. Je kan het op ongelofelijk veel verschillende manieren dragen, want de voorpanden zijn heel erg lang en kunnen zelfs als sjaal dienen. Een andere klante, een heel vriendelijke dame, hielp me een paar dingen uit te proberen, en vertelde me dat het eigenlijk een kopie was van een stuk van Donna Karan, de Cosy.

Verder ben ik gewoon nog even in de H&M binnengelopen, maar intussen was het al in de namiddag en ongelofelijk warm en druk. Niks voor mij.

Maar ik ben wel blij met mijn ‘vangst’ šŸ™‚ ook al is mijn budget nu wel een beetje op :-p

EĆ©n antwoord op “Solden”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *