Zon

Ik kan ’s morgens ongelofelijk genieten van de zon die in onze keuken binnenschijnt.

Op zich niks bijzonders, hoor ik u denken. Dat is waar, ware het niet dat onze keuken aan de westkant van het huis ligt, en dat we dus vooral ’s avonds het rolluik naar beneden moeten doen om de zon niet in onze ogen te laten schijnen.

Hoe zit het dan met die zon ’s morgens? Wel, onze overbuur heeft een heel mooi groot raam op de tweede verdieping, en de hoek met de zon is altijd net zo, dat dat venster een perfecte weerspiegeling geeft, en wij dus de zon in de keuken hebben.

En daar, daar geniet ik dan van, zo ’s morgens 🙂

Eén antwoord op “Zon”

  1. Hallo Gudrun,

    ik ben Caroline De Wolf en ik werk voor Dyson. De naam klinkt je misschien wel bekend in de oren…. We zijn over de hele wereld gekend voor onze stofzuigers zonder zak en zonder verlies aan zuigkracht! Omdat we graag tussen de mensen staan en omdat er ook geen betere feedback is dan die van gebruikers zelf, ben ik op zoek naar blogsters die graag een toestel van ons willen uitproberen. Je wordt uitgenodigd bij ons op kantoor voor een babbel en wat meer uitleg over wie we zijn. Daarna neem je een Dyson mee naar huis! Het enig dat wij vragen is dat jullie je ‘Dyson ervaring’ delen op je blog…

    Lijkt je dit een leuk idee, laat het me dan gerust weten!

    Alvast bedankt voor de interesse en hopelijk tot binnenkort,

    Caroline

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *