3 Antwoorden op “Doordenker”

  1. De tekst op de cartoon is niet leesbaar, de cartoon is niet aanklikbaar voor een grotere versie, de link is niet aanklikbaar, en als je de link kopieert blijkt hij niet juist. Je maakt het ons niet gemakkelijk! Nu ben ik wel nieuwsgierig naar wat er op de cartoon staat. šŸ™‚

  2. Oi sorry! Tsja, grotere afbeeldingen krijg ik niet in mijn blogformaat, en clickable, dat moet ik nog eens uitvissen hoe ik dat hier doe.

    Ik heb wel de link aangepast, ik had me idd. mistypt. Stom :-p

    Voor mij is het overigens wel leesbaar, maar ik heb dan ook een groot scherm…

  3. bij mij ook niet leesbaar, maar doorgeklikt naar het origineel.

    ik vind het al straf dat je ooit op een punt zou kunnen komen dat je alles gezien en gelezen en gespeeld hebt. Da’s een utopie denk ik. Dus als je streefdoel is dat te bereiken, besef je ook nooit dat je niet geleefd hebt šŸ˜€

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *