Donker

De eerste grijze regenachtige ochtend sinds weken, en het is meteen al een pak minder aangenaam om op te staan.
Het is al voorbij negen uur, en ik moet nog steeds een licht aansteken als ik voldoende wil zien om te kunnen werken.

Nee. Dit is echt mijn ding niet. Geef mij maar krakend stralend helder vriesweer en de zon door heel het huis.

Gelukkig is er koffie. Dat maakt ook veel goed.

3 Antwoorden op “Donker”

  1. Ik vind het ook maar mottig. Een paar dagen geleden was het uitzicht vanuit onze vensters prachtig: witte velden en bomen zover het oog reikt… en nu… een natte koer, de regen die op ons verandadak drupt… gelukkig blijven de vogeltjes naar hun vogelhuisje komen en vrolijk kwetteren, zodat ik toch nog iets schoons heb om naar te kijken als ik uit het raam van de woonkamer kijk

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.