Hogedrukreiniger

nilfisk.jpg

*droogt voeten af, trekt natte werkbroek uit*

Ja man, die hogedrukreinigers zijn toch vuile dinges!

Ik heb net het gele – of toch ooit geel geweest – muurtje achteraan mijn bureau afgespoten. Het ding zag meer groen en zwart dan geel, en aangezien ik dat hele tuintje aan het herdoen ben, moet ook dat muurtje herschilderd worden. Ik heb er zowat de helft van de nog aanwezige verf mee afgespoten, en dat was eigenlijk ook een beetje de bedoeling: zo ben ik vrij zeker dat er niet teveel schilfers loskomen bij het herschilderen.

Terwijl ik dan toch alles naar buiten had gesleurd (er komt nogal wat bij kijken, bij zo’n hogedrukreinigerssessie – zou dit woord tellen bij Scrabble?) heb ik meteen het aanwezige miniterrasje mee afgespoten, en het ziet er eigenlijk wel bijzonder goed uit. Alleen jammer dat het stukje aarde vol ligt met gele verfschilfers, maar dat verdwijnt dan wel onder de laag bodembedekkende schors die erop komt. De zakken staan al klaar šŸ™‚

EĆ©n antwoord op “Hogedrukreiniger”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *