Hangmat

Hangmatten zijn evil, I tells you, evil!

Ze hangt er nu al een paar jaar, en ik geniet er ongelofelijk van, van dat ding. Ze heeft me bloed, zweet en tranen gekost want ze hangt tussen een boom en een schuine muur (verhaal met een grote ring, een vijs van 10 cm lang, een nog veel grotere boor, een paar stevige musketons en veel koppigheid) maar ze hangt, ze is eenvoudig vast en los te klikken, en zodra het weer het toelaat om buiten te zijn, hangt ze er. Wolf is er zot van, en speelt er ook voortdurend mee, zodat ik ze extra laag heb gehangen. Ik was inderdaad wel zo slim om ze moduleerbaar op te hangen :-p

Als ik alleen thuis ben, en ik durf erin gaan liggen, ben ik gegarandeerd binnen de vijf minuten in slaap. Evil!

Gelukkig laten mijn zonen me dat doorgaans niet toe, en dan krijg je taferelen als het volgende:

drieinhangmat.jpg

2 Antwoorden op “Hangmat”

  1. Ja! Ik had daar ook mijn twijfels over, en ik denk dat de ene hangmat ook de andere niet is (ik twijfel aan die opengerokken dingen met een stok aan hoofd- en voeteneinde, aan zo’n staander) maar de mijne is ronduit slaapverwekkend! Ik mag er echt niet inliggen om te lezen of te verbeteren, want ik haal de vijf minuten, zonder overdrijven, echt niet 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *