Bloggen

Het is me onlangs verteld dat ik in golven post. Yep, en dat heet ‘vakantie’ :-p Ik heb momenteel gewoon geen tijd om te bloggen. Bullshit, hoor ik sommigen onder jullie al steigeren, dat neemt amper een kwartiertje of zo per dag in, als je dat wil.

En daar zit het hem nu juist: ‘als je dat wil’. In deze hectische dagen heb ik echt geen zin om te bloggen. Ik heb momenteel andere prioriteiten, en daar zit dat bloggen eigenlijk niet tussen.

Het feit dat mijn grootvader gestorven en begraven is, heeft er ook geen goed aan gedaan, net zoals het feit dat ik maandag mijn voet heb verstuikt en dus ook vrij graag in de zetel zit momenteel. Oh, en eigenlijk vooral het feit dat ik de afgelopen twee weken massa’s herhalingstoetsen en versio’s gegeven heb, en dat de deadline voor punten zondagavond is.

Mjah. De volgende golf zal er wel weer aankomen, denk ik zo.

3 Antwoorden op “Bloggen”

  1. Bloggen moet fun zijn…als het een dwang is, is het geen fun meer. Hebben we niet allemaal wat golven, korte of lange?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.