Blergh.

Ik heb nog veel werk vandaag. En die dag is niet bepaald schitterend begonnen.

Slecht geslapen, pijnlijke rug, en geen goesting om op te staan. Uiteindelijk toch in de badkamer gestommeld met de baby, en aangezien ik vandaag niet op school moet werken, dacht ik van eventueel nog eventjes terug te kruipen, zodra ik voor iedereen de juiste kleren had voorzien, en de baby alweer sliep. Niet dus.
Kobe lag vrolijk snottig te wezen op zijn ververskussen in de badkamer, en net toen ik zijn billetjes netjes had schoongewreven en een dikke laag creme had aangebracht, begon hij enthousiast in het rond te sproeien. Onder andere op ondergetekende, die dan maar meteen besloot om dat slaapkleed uit te trekken en toch maar kleren aan te doen. Nattigheid opgekuist, baby schoongewreven, en net toen ik mijn vinger in de billetjescreme dopte, begon hij opnieuw. Gelukkig niet op mij deze keer, maar ik kon wel herbeginnen met kuisen. Deze keer was hij zelf ook compleet nat, dus dan maar alle kleren opnieuw uitgetrokken, een lekker warm washandje bovengehaald, en hem gewassen. Hij vond het precies wel leuk, want nog voor ik hem kon afdrogen, begon hij met een grote kraai van plezier voor de derde keer te plassen. Argh!

Derde keer goede keer, gelukkig: gewassen, afgedroogd, en snelsnel zijn pamper aangedaan. Die hij een kwartier later trouwens alweer had gevuld, op zo’n manier dat er opnieuw een washandje is aan te pas gekomen. Joepie.

En toen had de kat, die blijkbaar vannacht per ongeluk hier in de living opgesloten zat, nog in de papierdoos onder mijn bureau gekakt.

3 Antwoorden op “Blergh.”

  1. Je mag nog niet klagen, hoor! Onze katten zouden niet zo vriendelijk geweest zijn om dat in een papierdoos te doen, maar vrolijk op de grond in een hoekje. Zodat je er pas later achter komt! Of pissen op iemand zijn schoenen, daar houden ze ook van. ’t Zal ons leren om ze ’s nachts binnen te laten!

  2. Ja, gelukkig heeft het beest een voorkeur voor mijn doos oud papier, zodat de schade bijzonder beperkt blijft. Leuk is het natuurlijk nog altijd niet, maar het zal me inderdaad ook leren om hem ’s nachts binnen te laten zitten…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.