Sliplift

In reactie op Nicodemus: ik vind die onderbroekenhulp een prima idee! Ik denk dat ik er me zelfs eentje ga aanschaffen (maar misschien ook wel zo’n SD-kaartje).

Voordat u omrolt van het lachen, laat me even uitleggen: ik heb me zelden zo hulpeloos gevoeld als toen ik met een acute hernia zat. Wolf was toen vier maanden, en ik kon niet zelf mijn baby opnemen om hem de borst te geven, ik kon hem niet in zijn bedje leggen, ik kon niks oprapen, en vooral… Ik kon mijn eigen onderbroek niet eens aantrekken.
Voor al die andere dingen vraagt een mens nog vrij snel hulp, maar dat aandoen van vers ondergoed, wel, dat is vernederend als je dat moet vragen. Nog liever ben je een kwartier aan het sukkelen, te vernikkelen van de pijn, en wanhopig je armen een paar centimeter aan het proberen uitrekken, dan aan een ander te moeten vragen, zelfs al is dat je allerliefste wederhelft: “Zeg, helpt ne keer om mijn onderbroek aan te doen?”

Dus ja, ik ben fan. Waar kan ik zo’n ding krijgen?
(En al wie ermee lacht: ik wens u een slechte rug toe!)

Eén antwoord op “Sliplift”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.