Productief

Ik ben dus echt wel productief geweest vandaag, hé maat! *geeft zichzelf een speekmedaalde*

Bart was deze morgen bijzonder lief en ging me laten slapen, maar met zo’n helder stemmetje van een driejarige wil dat al eens tegenvallen. Ik had inderdaad slecht geslapen omdat Kobe onrustig was, maar lag toch wakker, dus toch maar om half acht mee opgestaan.

Rustig een kleinigheid als ontbijt genomen, een kop koffie, gedoucht, dan Kobe gewassen (het was precies nodig, ’t ventje!) en gevoed, en toen bleek dat een vriendin ging komen lunchen. Niet dat ze niet welkom was, wel integendeel, maar we hadden vorige week nogal halfslachtig afgesproken, vandaar. Best dat ze belde :-p

Om kort te gaan: ik heb een baby verzorgd, driekwart van een uitpuilende vierdeursbureaukast uitgeleegd, gekuist en gesorteerd, gekookt voor twee en gezellig gekletst, een park van zolder gehaald en gemonteerd, twee driejarigen van school gehaald en hier twee uur laten spelen, en daarnet nog een smeedijzeren, loodzwaar bedje gedemonteerd, samen met Bart naar boven gebracht en opnieuw samengevezen. Oh ja, en brood gebakken, ook nog. Afgezien van het standaard huishoudgedoe natuurlijk.

Kunt ge geloven dat ik moe ben? En dat allemaal in mijn moederschapsverlof…
*is best wel trots op zichzelf*

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *