Beslommeringen

Deze morgen, ondanks de gemaakte plannen, ben ik toch lekker lang in bed blijven spelen met Wolf. Hij had er een viertal knuffels bijgehaald, en we moesten samen ‘zakdoekje leggen’ spelen 🙂 Uiteraard heb ik ook nog een verhaaltje voorgelezen, iets wat bij ons vreemd genoeg een ochtendritueel is, en geen avondritueel.
Daarna had ik afgesproken met hem dat hij een beetje in zijn pyama zou spelen terwijl ik een douche nam, maar ik stond nog niet goed en wel onder het water, toen hij zijn pyama afstroopte en erbij wilde. Tsja, dat kon ik niet weigeren natuurlijk. Een traag ontbijt later was het uiteindelijk kwart voor tien voor hij in de opvang verzeilde, en ik naar school kon.
Daar moest ik nog wat paperasserij in orde brengen, mijn kast uitlegen en vooral ordenen voor mijn interimaris, mijn examens en toetsen indienen (6 kartonnen dozen, ne mens verbetert wat af op een jaar) en Lucas de schoolplant meenemen.

Daarna ben ik, tegen twaalf uur, naar de Blokker in Mariakerke gereden om te zien of ze soms van die wijze potjes hadden voor theelichtjes die dan konden dienen voor doopsuiker. Die hadden ze niet, maar ik heb wel iets veel wijzers meegenomen. Alleen, ze hadden er niet genoeg van natuurlijk. Ik kan nog om een reeks gaan in de Blokker in Evergem, maar zelfs dan zou ik er nog wel een paar extra moeten hebben. Ik heb nu, met die van Evergem erbij, 64 stuks, en dat lijkt me weinig.
Mocht iemand een Blokker in de buurt hebben, en die ziet het zitten iets te gaan halen, graag! In de Dampoort hadden ze het niet meer, ook niet in het centrum of aan de Zuid. Grmbl. Heh, en ook niet in Eeklo, of in Sint-Denijs.
UPDATE: nog 5 setjes van vier gevonden in Lochristi. Moet ik morgen dan wel tot daar rijden natuurlijk, maar bon, Wolf vindt dat best leuk, zo langs de Weba moeten passeren en al.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.