Gent Blogt

Hehe šŸ™‚

Hier ben ik dus trots op se! Het vorige postje, over het Liefken, was half en half geschreven met het oog op publicatie in Gentblogt, laten we eerlijk zijn. Het is inderdaad een licht andere stijl.

Het stond amper tien minuten online (en was ook doorgestuurd naar de redactie van Gentblogt) toen ik al van mevrouw de voorzitter de vraag kreeg of het op Gentblogt mocht. Teehee.

Ik heb een paar dagen geduld moeten oefenen, en meer dan terecht: Gentblogt heeft er gewoon een fotograaf op afgestuurd! Je kan dus hetzelfde postje nog eens nalezen, maar dit keer een pak aanschouwelijker gemaakt door de foto’s van Charles Strijd, waarvoor dank.

Jammer genoeg heb ik geen voor en na van de populieren…

2 Antwoorden op “Gent Blogt”

  1. beste gudrun, goed om te lezen dat je content bent over gentblogt, maar je hebt er natuurlijk met dit artikel ook aan meegewerkt!
    ik heb begrepen dat het nu ook op de site van wondelgem staat, zou je zo vriendelijk willen zijn om de naam eens door te mailen?
    bedankt. charles strijd.

  2. Het is niet de eerste keer dat er iets van mij op Gentblogt verschijnt hoor, maar ik heb gewoon niet de tijd om in de redactie te komen.
    De verantwoordelijke van de website van deze wijk in Wondelgem had het artikeltje inderdaad ook gelezen, en vroeg of hij het mocht overnemen op http://www.tupetegoare.be, waarvoor ik hem naar jou heb doorverwezen voor de foto’s. Bedankt daarvoor trouwens.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.