Ik word er zo moedeloos van…

Net thuis van de generale repetitie van de koorfinale voor morgen. Yep, Furiant is er weer in geslaagd de finale te halen van een prestigieus koortoernooi morgen. We zijn dus sowieso bij de drie beste.

Ik vrees dat het daar ook bij gaat blijven. Vier van onze vijf stukken zijn subliem, en het vijfde, het klapstuk, krijgen wij tenoren het tegenritme maar niet juist :-/ Ik denk dat we het een stuk of 30 keer hebben gezongen, de dirigent krijgt er grijs haar van, en het lukt nog steeds niet. Klotemoeilijk stuk, dat wel. Prachtig ook. En naar de verdommenis in die acht maten.

Ik denk dat ik flauw ga vallen vlak voor die acht maten. Of een hoestbui ga krijgen. Of een plotse aanval van acute heesheid. Of… Nog iemand ideeën ?

Trouwens, wie zin heeft om ons te zien afgaan, mag altijd komen kijken morgen om 19.00u in de sporthal (!) van Sint-Martens-Latem. Wij gaan er zijn. Depressief.

Argh.

Ik denk dat ik maar eens in een parochiekoor ga zingen.

2 Antwoorden op “Ik word er zo moedeloos van…”

  1. Furiant heeft heel goed gezongen!!! Alleen besliste de jury dat Con Cuore Waregem net dat ietsje meer had, wellicht. Niet getreurd. Jullie blijven een schitterend koor.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *