Concert

Gisteren concert gehad met ons koor Furiant. Veel volk was er jammer genoeg niet, maar wie er was, was onverdeeld positief.

We hebben dan ook niet echt een gemakkelijk programma gebracht: passieliederen met poëzie tussen. De liederen waren twee per twee ingedeeld, zijnde twee liederen met dezelfde tekst, maar in een compleet andere stijl: iets uit de Renaissanceperiode tegenover iets heel moderns, bv. Het gaf iets bevreemdends, en tegelijkertijd iets heel intens. Tja.

Al bij al niet slecht gezongen, al zeg ik het zelf.

Nu zou ik beter gaan douchen, want om 11.00u moet ik in de kathedraal staan, waar om 12.00u opnieuw datzelfde concert volgt. Dan spurten naar een begrafenis, en vanavond om 20.00u opnieuw datzelfde concert in de Sint-Coletakerk.

Blij dat Wolf bij mijn schoonouders is, om eerlijk te zijn !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *