Gaah !

Wil ik alweer eens deftig wat klussen in en rond het huis, wordt het me onmogelijk gemaakt door stomme stomme vijzen (as usual) ! Ik heb een nieuwe brievenbus gekocht omdat het vorige exemplaar te klein was. Deze is mooi, groot, glimmend, nieuw, en ligt vooral op de livingtafel. Ik krijg de oude namelijk niet los ! De vijzen zijn vastgeroest, en willen dus niet meer mee. Ik zie niet goed in hoe ik ze wél ga loskrijgen, om eerlijk te zijn.

Als ze los zijn, kan ik tenminste de afmetingen bekijken van het plaatje waartegen de nieuwe bus moet komen. Grmbl.

EN ik wil wachten om naar de Brico te gaan om steunvijsjes totdat ik dat plaatje kan meebrengen.

Zit dus weer zo vast als wat. Denk dat ik maar wat was ga opvouwen en rommel opruimen en de afwas doen en zo. Bah. Dat Bart maar snel thuiskomt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *