Koffie-high

Wow. Lang geleden, zo’n caffeïne-high op mijn lege maag, en dan in de zone.

Ik heb al de krant gelezen, massa’s paperassen opgeruimd, telefoontjes gedaan, dingen ingevuld, mijn Latijnse website geüpdated, brieven klaargestoomd, emails verstuurd… En dat allemaal op een paar uur, zonder te eten en zo.

Ik voel gewoon dat mijn ogen groot staan, en ik heb amper één latte binnen, met een enkel kluitje suiker. Dringend tijd om iets te eten, voor ik straks weer plat val.

Oh, en nog boodschappen doen en zo. En naar de Brico om planken voor in een kast op maat te laten zagen. En naar het containerpark want vorige week te ziek om aan papier en glas te denken. Niet dat ik daar anders aan denk hoor, maar Bart was het blijkbaar deze keer vergeten.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.