Vakantie

Oh ja, ik neem eens een dagje écht vakantie ! Wolf is naar de opvang, Bart zit op zijn werk, en ik heb het muisstille (op het gezoem van de PC na) huis helemaal voor mij alleen. Bart was zalig deze morgen: hij is in alle stilte opgestaan en heeft voor Wolf gezorgd. Ik ben echter wakker geworden iets na achten, nog net op tijd om mijn zoontje een knuffel te geven, zijn schoenen en jasje aan te doen, Bart een knuffel te geven, en weg waren ze.

Mmm. Rustig mijn sites bekeken met de overschot van de rijstpap voor me, dan onder een dekentje de krant gelezen met een caffè latte, rustig nog wat verder aan de PC gezeten, tijdschriftjes gelezen, lange douche genomen, een paar dingen opgemeten (nee ik kan het klussen/werken niet laten), en nu net een goed plekje uitgezocht om mijn puzzel te leggen. Jawel, een fysieke puzzel. Weliswaar met een afbeelding van Rafael’s School van Athene maar toch, een échte puzzel. Heb ik niet meer gedaan in jàren. Fijn fijn ! Vakantie !!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.