Geurhinder

Bah, het stinkt weer als de pest buiten ! Het is weer een van die dagen waarop de wind verkeerd zit en de industriezone van Wondelgem heel hard zijn best doet om onze milieuproblematiek alle eer aan te doen.

Ik ging net met de hond mijn krant halen, en ik had de neiging om de voordeur onmiddellijk weer dicht te trekken. In plaats daarvan heb ik een goeie teug lucht gehapt binnen, ben naar de brievenbus gegaan, heb binnenmonds lopen godveren over de geur, en ben dan toch maar zo snel mogelijk weer naar binnen gegaan. Het is geen dag om was buiten te hangen of de slaapkamers eens goed te verluchten.

Soms vraag ik me toch af wat er momenteel in de lucht zou hangen…

Eén antwoord op “Geurhinder”

 1. Beste,

  Ik kwam toevallig op je blog omdat ik op zoek ben naar informatie omtrent de woonkwaliteit in Wondelgem.
  Het is zo dat we aan het kijken zijn om een woning te kopen in Wondelgem maar uit mijn herinnering van vroeger weet ik dat het in de buurt van de evergemstesteenweg, vierweegsestraat, enz… met momenten een onprettige geur hangt.
  Hoe ervaart u de geurhinder vandaag de dag?

  U mag me altijd terugmailen.
  Alvast bedankt!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.