Kapot

Blah. Dit bewijst nog maar eens dat ik qua code een complete nul ben: ik heb de oude website kapot gekregen. Als in: onherstelbaar kapot. Ik wilde iets aanpassen in de wordpress, liet daar een verwijzing lopen naar de nieuwe domeinnaam die actief is, en toen kon ik niks meer veranderen aan de oude, en was daar alle layout weg.

Blah. Schoenmaker, blijf bij je leest. Duidelijk. Maar ik wou ook niet altijd alles aan Michel vragen, die mens heeft al genoeg gewerkt voor ons. Stupide.  En de doorverwijs op servergebied, daar kunnen we blijkbaar niet aan, we moeten wachten tot maandag. Allez ja, dan maar hopen dat er niet al te veel mensen meer op de oude domeinnaam komen, maar rechtstreeks naar www.atheneummariakerke.be.

Trouwens, ge moogt daar gerust ne keer gaan kijken: ik ben er eigenlijk wel trots op, ja. Met ongelofelijk veel dank en lof en eer en gezwaai met gigantische pauwenveren waaiers in de richting van Michel, natuurlijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *