Vis

Ik lees nogal wat blogs, en toen kwam ik bij Schrijfselkes een visrecept tegen dat er niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook nog eens poepsimpel uitzag.

Ik heb het meteen naar mijn hand gezet (wegens geen selder lustend en geen pompoen bij de hand), uitgeprobeerd en goed bevonden. Hieronder dus het recept en de foto’s. Oh, en voor de calorieën moet ge het niet laten!

visbord

Nodig:
– koolvis (of andere witte vis)
– 1 ajuin,  1 rode en 1 gele paprika, 2 wortelen, een paar roosjes broccoli (of andere groenten naar keuze)
– visbouillonblokje opgelost in glaasje water
– peper en zout

Men doet van:
– groenten fijn snijden en stoven (met kruiden) in olijfolie
– ovenschotel invetten met olijfolie
– koolvisfilets erin gooien, daarboven de groentjes, glaasje met visbouillon erbij gieten
– afdekken met aluminiumfolie
– In voorverwarmde oven op 200°C laten gaarkoken. +- 20min

Serveren met rijst, zelfs de kinderen vonden het lekker!

visschotel

2 Antwoorden op “Vis”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *